EXCLUSIEVE ITALIAANSE RESTAURANTERVARING AAN HUIS

Jouw warme thuis wordt omgetoverd tot een luxe Italiaans restaurant waar je samen met jouw dierbaren geniet van verfijnde Italiaanse gerechten en heerlijke wijnen.

Italy's Finest

Op moderne wijze presenteer ik de Italiaanse tradities die ik van huis uit heb meegekregen. Gebruikmakend van de verfijndste ingrediënten serveer ik handgemaakte pasta's, dagverse vis en vlees, zeevruchten en lokale gerechten uit heel Italië.

Top sommelier Thijn Alexander zorgt voor een prachtig bijpassend wijnarrangement, voor een culinaire match made in heaven.

VOLLEDIG ONTZORGD

De volledige ervaring wordt van A-Z door mij verzorgd. Van de boodschappen tot aan de tafelaankleding en het netjes achterlaten van de keuken. Je hoeft niets anders te doen dan ontspannen en samen genieten met je dierbaren.

MENU OP MAAT

Een samengesteld menu op maat. Wisselend per seizoen. Rekeninghoudend met de dieetwensen en allergiën van alle tafelgasten.

Arrangementen

4-gangen diner
€139 p.p.
Vanaf 6 personen
- Versgebakken focaccia
- Appetizer
- 4-gangen menu
- Wijnarrangement
Luxury Diner
€159 p.p.
Vanaf 6 personen
- Champagne ontvangst
- Versgebakken focaccia
- Appetizer
- 5-gangen menu
- Wijnarrangement
All-in Luxury Night
€179 p.p.
Vanaf 4 personen
- Champagne ontvangst
- Versgebakken focaccia
- Delicatessen
- 5-gangen menu
- Appetizer
- Wijnarrangement
- Ambachtelijke likeur
Italian lunch
€119 p.p.
Vanaf 6 personen
- Champagne ontvangst
- Versgebakken focaccia
- Appetizer
- 3-gangen menu
- Wijnarrangement
BOEK MIJ

DIT ZEGGEN DE GASTEN

"Michael hebben wij nu al een aantal keer geboekt en het probleem is dat we hem door willen blijven boeken, want wij vinden hem echt een fenomeen. Wil je je weer even terug wanen in het oh zo mooi gastronomische Italië, dan wil je dit niet missen. Michael ademt Italië en dat zie je echt terug in zijn moderne gerechten en gastheerschap. Je hebt echt het gevoel dat je in een chique sterren-restaurant aan het eten bent, waarin alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Beleef, proef en geniet!"

Stanley Bakker

"Michael is een geweldige chef, die al het lekkers uit Italië op een prachtige en authentieke manier presenteert. Het eten is echt heerlijk en zijn vriendelijkheid/gastvrijheid is hartverwarmend. Het maakt niet uit of je hem met een groepje van 4 of een groepje van 10 boekt, want beide ervaringen waren top.

Wil je een culinaire Italiaanse beleving met een warmhartige gastheer, is Michael Cervino de man die je moet hebben."

Dogan Tekin

Wij hebben Michael gevraagd een diner te verzorgen voor 6 personen. Aankleding en diner waren tot in de puntjes geregeld. Hadden een 3-gangen menu waarvan zowel de smaak als opmaak menig restaurant overtreft.

Michael is een vakman die passie uitstraalt, het is mooi om hem de smaken van de traditionele Italiaanse keuken te zien combineren met gerechten die Michelin uitstralen. Dit was zeker het geval bij het dessert, een heerlijke variant op de klassieke tiramisu met een top limoncello erbij. Bij het hoofdgerecht zat geitenkaas, iets waar ik normaal geen fan van ben (vergeten aan te geven) maar deze was zo vers en smeuïg dat zelfs ik het lekker vond. Daarnaast hadden we het idee dat hij de keuken schoner heeft achter gelaten dan hij hem zelf aantrof…

Zeer geslaagd alternatief voor buiten de deur eten zonder zelf de hele avond in de keuken te staan. We doen het zeker nog eens.

Arco Van der Kaaden

SFEERIMPRESSIE

📸 @michaelcervino