EXCLUSIVE ITALIAN CATERING AT A LOCATION OF CHOICE

At a location of your choice, I provide exclusive Italian catering. Enjoy refined Italian dishes and delightful wines with your loved ones.

Italy's Finest

Presenting the Italian culinary traditions I inherited from my family in a refined way. Using the finest ingredients, I serve handmade pastas, fresh seafood and meats, seafood, and local dishes from all over Italy.

The sommelier ensures beautifully paired wines, creating a culinary match made in heaven.

FULL SERVICE

I take care of the entire catering from A to Z. For event decoration and styling, we collaborate with specialized partners. We can also work alongside your wedding or event planner.

CUSTOM MENU

A custom-tailored menu, changing with the seasons, and taking into consideration the dietary preferences and allergies of all diners at the table.

At your service

Michael Cervino
(Chef) Owner

Email me Call me

GUEST STORIES

"Michael hebben wij nu al een aantal keer geboekt en het probleem is dat we hem door willen blijven boeken, want wij vinden hem echt een fenomeen. Wil je je weer even terug wanen in het oh zo mooi gastronomische Italië, dan wil je dit niet missen. Michael ademt Italië en dat zie je echt terug in zijn moderne gerechten en gastheerschap. Je hebt echt het gevoel dat je in een chique sterren-restaurant aan het eten bent, waarin alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Beleef, proef en geniet!"

Stanley Bakker

"Michael is een geweldige chef, die al het lekkers uit Italië op een prachtige en authentieke manier presenteert. Het eten is echt heerlijk en zijn vriendelijkheid/gastvrijheid is hartverwarmend. Het maakt niet uit of je hem met een groepje van 4 of een groepje van 10 boekt, want beide ervaringen waren top.

Wil je een culinaire Italiaanse beleving met een warmhartige gastheer, is Michael Cervino de man die je moet hebben."

Dogan Tekin

Wij hebben Michael gevraagd een diner te verzorgen voor 6 personen. Aankleding en diner waren tot in de puntjes geregeld. Hadden een 3-gangen menu waarvan zowel de smaak als opmaak menig restaurant overtreft.

Michael is een vakman die passie uitstraalt, het is mooi om hem de smaken van de traditionele Italiaanse keuken te zien combineren met gerechten die Michelin uitstralen. Dit was zeker het geval bij het dessert, een heerlijke variant op de klassieke tiramisu met een top limoncello erbij. Bij het hoofdgerecht zat geitenkaas, iets waar ik normaal geen fan van ben (vergeten aan te geven) maar deze was zo vers en smeuïg dat zelfs ik het lekker vond. Daarnaast hadden we het idee dat hij de keuken schoner heeft achter gelaten dan hij hem zelf aantrof…

Zeer geslaagd alternatief voor buiten de deur eten zonder zelf de hele avond in de keuken te staan. We doen het zeker nog eens.

Arco Van der Kaaden